Digimarkkinointi

Nettisivut yritykselle tai yhdistykselle

Haluatko yrityksellesi tai yhdistyksellesi helposti päivitettävät ja hakukoneystävälliset nettisivut? WordPress on yksinkertainen ja helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä (content management system, CMS) jolla voidaan toteuttaa näyttävät, tavoittavat ja toimivat nettisivut, joita on helppo päivittää itse. WordPress on maailmalla erittäin suosittu nettisivujen alusta ja se mahdollistaa monenlaiset ominaisuudet sivustolle.

Nettisivujen ylläpito

Nettisivut kaipaavat ylläpitoa ja päivittämistä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Meiltä saat apua myös nettisivujen ylläpitoon ja päivittämiseen.

Hakukoneoptimointi

Nettisivujen hakukoneoptimointi on oleellinen osa tavoittavaa ja toimivaa digitaalista markkinointia. Nettisivujen hakukonystävällisyys auttaa nettisivujasi näkymään paremmin hakukoneiden hakutuloksissa ja auttaa näin sivustoasi saamaan paremmin kävijöitä. Hakukoneoptimointi perustuu isolta osin dataan ja kävijöiden ymmärtämiseen. Onnistuaksemme hakukoneoptimoinnissa toteutamme avainsana-analyysin, teknisen SEO-analyysin sekä kilpailija-analyysin, jotta ymmärrämme toimintaympäristöä ja sivustoasi paremmin. Kartutetun tiedon valossa nettisuvsi voidaan optimoida löytymään mahdollisimman hyvin halutuilla hakusanoilla.

Facebook-mainonta

Tavoittava, tarkasti kohdennettu ja helposti mitattava mainoskampanja Facebookissa.

Google Ads -mainonta

Haluatko saada yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi näkymään Googlen hakutuloksien mainospaikoilla. Niillä paikoilla jotka tulevat hakutuloksissa järjestäen ennen organiisia hakutuloksia. Suunnitellaan ja toteutetaan yrityksellesi tavoittava, tarkasti kohdennettu ja tehokas mainoskampanja, jolla saat sivustollesi uusia kävijöitä ja sitä kautta lisää kauppaa.

Sisällöntuotanto

Tarvitsetko lisää sisältöä nettisivuillesi, blogiisi, painettuun markkinointimateriaalisi tai vaikka tuote ja yritysesittelyihin. Ota meidät avuksi, niin toteutatamme tarvitsemasi sisällöt kuten tekstit, kuvat ja videot.

Koulutus ja konsultointi

Haluatko oppia tekemään digitaalista markkinointia itse, mutta et vielä tiedä mistä lähteä liikkeelle. Digimarkkinoinnin koulutuksella ja konsultonilla voidaan yhdessä käydä läpi digimarkkinoinnin suurimmat haasteet ja tuottavimmat ratkaisut.

Kutsutoimeen.fi on demosivu Nettisivu Starter -paketista

Nettisivu Starter -paketti on digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen Detonator Marketingin tarjoama helppo ja joustava tapa saada yritykselle oman ilmeen mukaiset ja helposti päivitettävät nettisivut, joilla esittelet yrityksesi ja sen tarjoamat tuotteet ja palvelut. Loistava paketti aloittavalle yrittäjälle!